Dorpsveiling op 30 oktober 2021

FANTASTISCH, wat een mooie en originele goederen en diensten heeft u aangeboden voor de MFC-veiling op 30 oktober!

[ DOWNLOAD CATALOGUS EN AANMELDFORMULIER]

Veilingcatalogus

De werkgroep MFC veiling heeft de afgelopen weken hard gewerkt om de veilingcatalogus tijdig klaar te maken. Dat is gelukt!

In het weekend van 23/24 oktober zullen de veilingcatalogussen huis aan huis verspreid worden. Uiterlijk maandag 25 oktober mag u als inwoner van Zevenhuizen en/of adverteerder en/of als ondernemer die een goed of dienst heeft aangeboden, een exemplaar in uw brievenbus verwachten.

Ophalen goederen voor de veiling door wijklopers

Wanneer u goederen heeft aangeboden voor de veiling dan worden deze door de wijklopers of contactpersoon bij u opgehaald op 29 oktober of op 30 oktober voor 11:00 uur. De wijklopers gaan ervoor zorgen dat alle goederen voor 12:00 uur op zaterdag 30 oktober in het MFC zijn.

Veilingkavels

Wanneer we alle goederen en diensten per stuk zouden gaan veilen dan zou het een héééééle lange veiling gaan worden. We hebben daarom mooie combinaties gemaakt. Dit heeft geresulteerd in 361 prachtige veilingkavels. De veilingkavels zijn zo divers dat er voor ieder wel een reden is om naar de veiling te komen en zijn slag te slaan! De veilingmeesters zullen de 361 kavels vlot en zorgvuldig veilen. Dit gaan zij doen onder toeziend oog van notaris mr. K.P. de Boer.

Aanvang

De veiling wordt georganiseerd in het MFC De Molenstreek en begint om 19:30 uur. Het MFC opent haar deuren om 19:00. De 1e 50 bezoekers ontvangen een gratis kopje koffie/thee met een plak cake/koek en zijn verzekerd van een zitplaats.

Gezellige avond

We hopen op een hele gezellige avond. Een avond waarop u uw slag kan slaan door kavels aantrekkelijk te kopen en een avond met een mooie opbrengst voor het MFC.
Coronatoegangsbewijs

U dient voor toegang een coronatoegangsbewijs te kunnen overleggen.

Graag tot ziens op 30 oktober!