MFC de Molenstreek

is op 13 augustus 2021 geopend.

MFC de Molenstreek beschikt over 5 vergaderzalen, een deelbare sporthal en een gezellig sportcafé. De fitnessruimte is in ontwikkeling. Het MFC de Molenstreek biedt plaats aan vrijwel alle verenigingen in ons dorp. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor verenigingen van buiten Zevenhuizen.

Onze beheerders Tim Helmholt en Johan Kamminga runnen samen met het bestuur en de ruim 100 vrijwilligers het MFC. Ons gezamenlijk doel is plaats te bieden aan alle Zevenhuisters en om de leefbaarheid in ons leuke dorp te vergroten.

Wil je een zaal huren voor een vergadering, een bijeenkomst of gebruik maken van onze fraaie sporthal (20x40 meter)? Of wil je vrijwilliger worden? Stuur dan een mail naar info@mfcdemolenstreek.nl.

Vrijwilligers

MFC de Molenstreek is een vrijwilligersorganisaties waar ongeveer 175 vrijwilligers actief zijn. MFC faciliteert de sportverenigingen en overige verenigingen. Samen zorgen we ervoor dat het een mooi en fraai huis van het dorp is.

Om de inzet van vrijwilligers voor schoonmaak, onderhoud, bar en keuken diensten goed te regelen maken we gebruik van het digitale inzetrooster. Wil je zo af en toe meehelpen, dan ben je van harte welkom. 

Alvast veel plezier toegewenst in MFC de Molenstreek!

Uniek

Het samenvoegen op één plaats van sport, het verenigingsleven en een ontmoetingsplaats. Een plek waar jongeren en ouderen elkaar kunnen ontmoeten. Waar ruimte is en voorzieningen zijn voor jongeren en de huidige en toekomstige oudere inwoners van Zevenhuizen.