MFC de Molenstreek

is op 13 augustus 2021 geopend.

MFC de Molenstreek beschikt over 5 vergaderzalen, een deelbare sporthal en een gezellig sportcafé. De fitnessruimte is in ontwikkeling. Het MFC de Molenstreek biedt plaats aan vrijwel alle verenigingen in ons dorp. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor verenigingen van buiten Zevenhuizen.

Onze beheerder Tim Helmholt runt samen met het bestuur en de ruim 100 vrijwilligers het MFC. Ons gezamenlijk doel is plaats te bieden aan alle Zevenhuisters en om de leefbaarheid in ons leuke dorp te vergroten.

Wil je een zaal huren voor een vergadering, een bijeenkomst of gebruik maken van onze fraaie sporthal (20x40 meter)? Of wil je vrijwilliger worden? Stuur dan een mail naar info@mfcdemolenstreek.nl.

 

 

Alvast veel plezier toegewenst in MFC de Molenstreek!

Uniek

Het samenvoegen op één plaats van onderwijs, sport, het verenigingsleven en een gezondheidsplein, creëert een ontmoetingsplaats. Een plek waar jongeren en ouderen elkaar kunnen ontmoeten. Waar ruimte is en voorzieningen zijn voor jongeren en de huidige en toekomstige oudere inwoners van Zevenhuizen.

Een MFC waar vier sectoren een plek vinden: sociaal-cultureel, onderwijs, sport en een zorgplein.